Intresseanmälan, Träningsläger – Youth Padel Academy

I somras åkte vi på ett oförglömligt träningsläger till “padelns mekka”- Spanien, där vi badade, solade, åt god mat, hängde med varandra och spelade en massa padel. Totalt var vi 28 personer på resan i en blandning av föräldrar, tränare och aktiva i akademin, vilket var superroligt. Nu är det dags att anmäla sig till årets läger! Det är samma boende som sist gång, “Finca” som det kallas av hyresägaren. Vi är där lika många nätter, men får en dag extra i Spanien till skillnad från förra året då vi åker hem senare på kvällen istället för morgonen sista dan.

När? Tisdag 13 juni- lördag 17 juni 2023 (4 nätter)
Var? Fuengirola, Malaga
Padel? Cerrado del Aguila

Läs om träningslägret 2022 >>

Vem får åka

De som i första hand får möjlighet att åka på lägret är våra ungdomar i Youth Padel Academy som fyllt 12 år, och ett antal vuxna i form av tränare och föräldrar. Samma som förra året har vi jättegärna med ett antal föräldrar på resan, då vi ser detta som ett sätt att få ihop en god gemenskap i klubben, men också för att vi hoppas att föräldrarna kanske kan hjälpa till med skjuts till banorna, och även lite luncher och liknande till våra hungriga, svettiga ungdomar. Hela familjer är också okej om man har flera padelintresserade barn, men detta är i mån av plats.
Hur vi prioriterar ungdomar vs. vuxna får vi återkomma med utifrån antalet intresserade. Först och främst vill vi att så många ungdomar som möjligt åker, samtidigt som vi vill ha med och framförallt är beroende av vuxna också.

Rulla till toppen