Matchdag YPA

På förra träningen tog vi upp förslaget om att dra igång en matchdag en gång i veckan för alla i akademin. Som det ser ut just nu verkar många av er sugna på det, och att onsdagar mellan kl. 18 och 19:30 passar bäst för de flesta.

Ambitionen är att vi kör igång nästa onsdag, alltså den 15/3 och sedan kör varje vecka fram tills vårterminen av akademin är slut. Vissa veckor kommer vi ha tillgång till 2 banor och ibland till 3, så därför får vi turas om beroende på hur stort intresset är. Det blir lite först till kvarn. Betalning sker via faktura på 500 kronor för alla tillfällen (ca 11-12 tillfällen).

Ni anmäler er genom att fylla i uppgifterna här nedan, och därefter kommer det kallelser en vecka i förväg inför varje onsdag. Här, till skillnad från söndagarna, är det extra viktigt att ni svarar på kallelsen, då det är på det sättet ni får en plats.

NU KÖR VI!!

Med vänlig hälsning
Tränarna
Trestad Padel Club

Lämna en kommentar

Rulla till toppen