Sommarpadel

Vill du träna padel i sommar? Anmäl då ditt intresse till vår fantastiska  ungdomsförening via hemsidan. Vi ger alla möjlighet oavsett ambitionsnivå. Har du aldrig provat? Inga problem, vi har både rack och bollar att låna ut, samt duktiga instruktörer som hjälper dig.

Nybörjare eller ta nästa steg för att börja tävla eller bara spela padel varje dag för att det är så vansinnigt kul? Häng då med oss i sommar, på vår fina anläggning i Strömslund på Torsbovallen.

Padel är verkligen en sport för alla. Antingen det är första gången du provar eller om du har tränat i flera år, tävlar eller inte tävlar. Vi vill att alla samlas denna sommar och tränar ihop med våra duktiga tränare och ledare.

Hur gör man om man vill vara med?

Fyll i din intresseanmälan nedan, har du gjort det kommer du utöver vårt program att bli inbjuden till spontana events. Vi spelar ju utomhus, och då kan vi kalla till träning, spel eller padelhäng på kort varsel.

Vi har haft problem med formuläret nedan. Får du ingen bekräftelse här på hemsidan så skicka namn och epost till sommarpadel@trestadpadelclub.se

När: mån, tis, ons, Vecka 27-32
Var: Torsbovallen, Strömslund

Anmälan

Rulla till toppen