Sommarpadel – Kalender

Vill du träna padel med vår fantastiska ungdomsförening i sommar? Vi ger alla möjlighet oavsett ambitionsnivå. Har du aldrig provat? Inga problem, vi har både rack och bollar att låna ut, samt duktiga instruktörer som hjälper dig.

Anmäl dig i kalendern nedan – givetvis får du vara med alla dagar.

Nybörjare eller ta nästa steg för att börja tävla eller bara spela padel varje dag för att det är så vansinnigt kul? Häng då med oss i sommar, på vår fina anläggning i Strömslund på Torsbovallen.

Padel är verkligen en sport för alla. Antingen det är första gången du provar eller om du har tränat i flera år, tävlar eller inte tävlar. Vi vill att alla samlas denna sommar och tränar ihop med våra duktiga tränare och ledare.

Välj ett eller flera tillfällen i kalendern för att boka:
Rulla till toppen