Ungdomsträning VT 2024

Äntligen är vi igång med ungdomsträningen igen efter julledigheten och vi är mer laddade än någonsin! Förbered er för spännande övningar, nya tekniker och massor av skoj på banan. Detta är er chans att träffa gamla och nya vänner, utveckla era färdigheter och framför allt, ha otroligt roligt med padel! Vi ser fram emot att se alla unga talanger blomstra och växa tillsammans med oss. Varmt välkomna tillbaka till en säsong fylld med energi, glädje och fantastiska padelmoment!

Nyhet för säsongen är att träningarna hålls på We4padel i Vänersborg. Detta gör att vi får fler banor vi kan nyttja parallellt. Tider och grupper för kommande termin går att se nedan. Kallelser kommer som vanligt, och det är viktigt att ni svarar på dem i god tid så vi kan planera träningarna på bästa sätt.

Nya elever anmäler sig här: https://trestadpadelclub.se/sondagstraningar/

11:00 Boll och lek + Grön grupp

12:00 Blå grupp  

Föräldrar!! Om ni spelar padel eller är nyfikna på att lära er, passa på att utnyttja er tid för egen träning. Prata ihop er med de andra föräldrarna, boka en ledig bana och passa på att spela padel medan era barn tränar på banan bredvid! Banor bokar ni här: https://www.matchi.se/facilities/we4padel

Lämna en kommentar

Rulla till toppen