Hem

 • Lunchserie på Innovatum District – omgång 2
  Vi är glada att meddela att vi fortsätter vårat seriespel på Innovatum District, en pulserande hubb med över 200 innovativa företag. Vårt mål är att skapa en plattform för nätverkande som främjar hälsa och entreprenörsanda samt stärker gemenskapen på området. I detta seriespel kommer varje företag att bilda ett eller flera lag där alla lag… Läs mer: Lunchserie på Innovatum District – omgång 2
 • Inbjudan till Årsmöte
  Trestad Padel Club bjuder in till årsmöte 2024 Måndag 25/3 kl 18.00-20.00 Plats: Gunnar W Anderssons Passage 22 “Kyrkan”
 • Stötta Ungdomarnas Träningsläger
  Stötta Trestad Padel Club genom att köpa toalettpapper och bidra till ungdomarnas träningsläger till Spanien!
 • Välkomna på Padeldisco
  Avsluta sportlovet på ett oförglömligt sätt med vårt Padeldisco på fredagskvällen! Dansa till rytmerna av musiken, umgås med vänner och njut av en energifylld kväll på padelbanan och massor av olika lekar.
 • Ungdoms-mixin Onsdagar
  Häng på vårt matchspel på onsdagar! Medlem eller inte! Tack vare att vi idag är en hel del ungdomar i klubben gick det att i somras starta igång ungdomsmatchspel på onsdagar, där vi spelar med och mot olika personer, prestigelöst och sjukt skoj! Nu har vi kört varje onsdag på We 4 Padel sedan året… Läs mer: Ungdoms-mixin Onsdagar

Välkommen till Trestad Padel Club

Trestad Padel Club grundades som ideell förening år 2017. Föreningen har redan från början haft stort engagemang för ungdomsverksamhet och trott på att det är nyckeln för att få sporten att växa. Oktober 2021 stod klubbens första padelbana klar i en liten lokal med hög takhöjd, som därmed fick namnet ”Kyrkan”. Efter flera års planering och letande av lokal, och veckors slit med banan av ett antal eldsjälar, så stod banan första äntligen klar. Den 7 maj 2022 invigdes ytterligare 3 utomhusbanor på Torsbovallen.

Idag, 7 år efter föreningens start har vi cirka 275 medlemmar.

Rulla till toppen